Simklubben S02

JDM Uddevalla

En kort summering av JDM 05
Tjejerna på 4x50 medley simmade under JSM kvalet vilket innebär att det nu blir tal om lagsimning också på JSM (Elin-Jeanette-Maria och Ebba). Detta var fantastiskt roligt men sedan blev tjejlagen, förutom 4x50m frisim, en stor besvikelse. Det är ett måste att alla tar lika stort ansvar ansvar och krigar för varann. Räcker inte att 75% av laget ger järnet.
Grabbarnas alla lagsimningar var toppenhärliga upplevelser. Se resultatlistan förstår ni alla! Vi är inte med och leker om medaljerna ännu men vänta bara...

Henke´s 2 silver - Elin 2 guld samt korta medleylaget, som kvalade, tog brons vilket också blev medaljskörden.

Övriga finalplatser (8:a bästa):
Nicklas 50 rygg (5:a) var en härlig knall - vilket lopp! 4:e platser av Anders H (200ry) och Maria D (50 fj). Ebba 5:a på 800 fr (härligt efter missen på Sum Sim) och jätteroligt med Linnea S 7:e plats på 800!!!! Elin & Anders (syskonen) 6:e platser på 100 me respektive 100 rygg.
7:e platser av Alex B (200 rygg) och Elin H (100 fjäril) samt åttonde platser av Henke - 50 fr (under 26 för första gången och som vanligt världsklass på startmomentet) Elin på samma distans och Maria på 100 fjäril.
Ebba H blev dock snuvad på en final över 400 frisim. Något mankemang med tidtagningen gjorde att både tiden och placering blev fel. Synd,synd men det intresanta var dock simningen som presterades. Fightern is back in buissnes. Dessutom gjorde Sandra O ett kanon-lopp här också.

Utöver finalisterna presterades en hel del roliga prestationer. Det klättrades villt i rankingen. Tuffast klättrade Alex Bechet i snitt med Sandra Olsson alldeles i hälarna. Härliga kämpainsatser och enorma kapningar av personbästa.<
Men tänk er att SK S02 blev 5:e klubb i poängjakten. Det var inte illa.
Alla bidrog till att det totalt blev ett klart överbetyg  av JDM 05.

Ner i bassängen, kämpa vidare, snart nalkas SUM SIM riks - JSM - Barracuda.

Degis

JDMJDMJDMJDMJDMJDMJDMJDMJDMJDMJDMJDMJDM