Simklubben S02

SUM-SIM region


Årets roligaste kortbanetävling har just avverkats! SUM-SIM REGIONSFINAL. Det blev precis lika roligt som det alltid brukar vara trots att inte allt är förutsägbart. Det är väl just detta som gör SUM-SIM till just vad den är. En simtävling som har allt.
Spända förväntansfulla ungdomar/föräldrar/tränare/supporters/styrelse folk. Med många ungdomar blir det många starter och det ger intensivt agerande hela tiden runt bassängen.

Mera etablerade simmare blandas med flera år yngre debuterande klubbkompisar och alla med ett gemensamt mål - att simma fort för både sig själva - laget och klubben.
Vår klubb SK S02 simmade på pers i 75 % av de individuella starterna vilket är klart godkänt och med alla fantastiska laginsatser blir det ett klart överbetyg. 7 individuella och 3 lagmedaljer. Poängmässigt blev vi i regionen sjätte klubb med väldigt få poäng upp till 4:e plats vilket varit möjligt att fixa om vi varit ute efter klubbplaceringen.
Vi fick även några finalplatser- Robert O´Gorman 2 individuella, Ebba Hellström 1 final och 2 reservplaceringar samt smågrabbarnas finalplats på 4x100 frisim med Robert O´Gorman, Filip Holmqvist, Martin Jansson och Alexander Dimcevski.

Här skulle jag kunna skriva snuttar om alla kanonprestationer som gjordes av våra ungdomar men då tar minnet slut på vår webbsida.

En sak är säker - vi alla tränare är väldigt nöjda och stolta över det ni presterat och agerat under hela tävligen i bassängen och på kanten med stöttningar av klubbkompisars framfart. Ni visar kamratskap-klubbkänsla.

Det har dock funnits bekymmer på bassängkanten som bara vi tränare har uppmärksammat!
Skall direkt klargöra att det varit av positiv art. Vi hade ju lovat ett litet honorar till varje tävlingspass främsta prestation. Den tränare som bar den nerkladdade vita pers och medaljtröjan var ansvarig för att utse prestationen.
Pass 1 som var vår gråtande tränare Pernillas uppgift startade upp med bekymmer. Det blev en svår uppgift med en fjärilsimmade kille född 94 drog det längsta stråt! Filip H.
Pass 2 blev andra svåra uppgiften. Sofia valde mellan många fina lopp med avgörandet föll på Elias Gausels 2 kanonlopp.
Göran H ansvarade för pass 3 och uppgiften blev inte lättare. Här var det dock ryggsimsinsatser som han valde emellan. Priset utföll till Anna Sirenius-Lundberg 100 rygg-1.12.16.
Sista passet stod undertecknad för att utse. Hoppsan, vilken svår uppgift. Karins medley, Roberts frisim, Klaras bröst m.m. Tyvärr fanns bara ett presentkort kvar och det tillfaller en som verkligen gjort många starter med motgång och som i sin sista start tog sig samman och gjorde en heroisk insats med fina 5.08 på 400medley.
Vinnarna Filip, Elias, Anna och Ebba kan hämta era priser hos respektive jurrymedlem. Grattis!

Ett stort grattis till er alla (ingen glömd) för en underbar helg. En helg som denna sporrar oss vidare mot nya mål och utmaningar.
Degis
SK S02

Sum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim regionSum-Sim region