Simklubben S02

Händer det något i S02 - eller?

Händer det något i S02 - eller?

Vi förstår att många undrar vad som händer i klubben, framför allt undrar en del hur det blir i januari med träningar, medlemskap osv. Fortfarande gäller (som vi tidigare sagt): avsikten är att köra som vanligt när skolorna börjar i januari, eventuella förändringar meddelas på hemsidan.

Beträffande nya klubben står för närvarande en del saker och ting still. Orsaken till detta är att vi väntar på den nya klubbens organisationsnummer. Att det dröjer beror på att det ju varit julhelg och skattemyndigheten har - liksom många av oss - tagit ledigt några dagar.

Först när vi fått organisationsnumret kan vi ansöka om postgirokonton och efter det kan vi göra ett utskick till alla, vad det gäller medlemskap och träningsavgifter. När medlemsavgifterna trillar in kan vi göra en budget. Då kan vi också se över tränarsituationen. Katten på råttan på repet...

Vi i interimsstyrelsen har dock inte legat på latsidan, vi har träffats före jul och kommer att träffas efter nyår för att diskutera, planera och strukturera. Dessutom har vi nästan daglig telefonkontakt och/eller mejlkontakt med varandra. Framöver behöver vi också träffa er simmare (för bildande av Ungdomsstyrelse) och er som anmält intresse att delta i olika kommittéer mm. Vi återkommer när det drar ihop sig!

Så nog händer det saker i Simklubben S02, snart!

Gott slut och Gott Nytt 2004!

Interimsstyrelsen Simklubben S02 /genom Tiina Janson