Simklubben S02

Marstrandslägret 060318-19 - ValhallaTeknikskola

MarstrandslägerDagböcker från teknikskolelägret i Marstrand

Vi var ett gäng simmare, föräldrar och ledare som samlades vid Valhallabadet i lördagsmorse för att i samlad trupp ta oss ut till Marstrandsön och få uppleva en härlig helg tillsammans.
Barnen fick på söndagen skriva ner lite vad vi gjorde och så här blev det (bilder följer) :

Rum 3.
Elin, Melina, Josefine, Andrea & Rebecca
Vi har simtränat och lekt lekar.
Vi har typ haft discobad och vi har ätit en massa god mat t.ex. tacos och korv med bröd.
Vi har haft frågesport och vi har haft JÄTTEkul!!

Rum 5.
Louise, Sara, Melody, Paulina, Melissa & Josephine
Lördag:  När vi kom till båtellet gjorde vi några "namnlekar" sedan gick vi in och åt korv med bröd. Sedan simmade vi i en timme.
 Efter det år vi tacos och efter det hade vi stafett i vattnet och efter det badade vi fritt.
När vi hade kommit upp tittade vi på Melodifestivalen och sedan borstade vi tänder och gick och la oss. zzzzZZZZZZ!!
Söndag: Vi gick upp kl. kvart i 7, sedan åt vi frukost kl. 8
Vi simmade i en timme och efter det gick vi in i rummet och fixade i ordning sängarna. Sedan åt vi macka, frukt och drack vatten.

Rum 6.
Kevin, Jesper & William
William han har vart och köpt snacks och dricka han. Och så har han simmat samt hunnit med att se på Melodifestivalen.
Jesper har badat och ätit karameller.
Kevin, han har spelat Gameboy.

Rum 7.
Tim, Simon, Sam, Sebastian & Robert.Sj
Vi åkte ifrån Valhalla kl.11.00 och var i Marstrand ca. 12.15. Sedan så gick vi till Båtellet och la väskorna utanför. Sen lekte vi ut.
Sedan så samlade vi oss där inne och de sa vilka rum vi fick. Sen när vi hade fått svåra rum så packade vi upp våra saker. Sedan åt vi lunch.
Sen simmade vi.
Sedan hade vi vatten-disco. Sen så sov vi. Nästa dag så åt vi frukost och så simmade vi igen. Och efter det så hade vi frågesport.

Rum 8.
Allen, Robert.Sz, Edvin, Viktor, Alexander & Henrik
Först samlades vi vid Valhalla. Fröknarna berättade vilka bilar vi skulle åka i. Sen åkte vi till färjan vid Marstrand. Sen gick vi på färjan.
När vi kom iland så tog vi en promenad till Båtellet. Sen sa Jessica att vi skulle leka några lekar.  Sen gick vi in i Båtellet och åt korv.
Efter det så fick vi våra rum och veta när vi skulle ha våra simpass.
När vi hade haft våra simpass gick vi och åt tacos. Efter det hade vi disco och sedan såg vi på Melodifestivalen.
Klockan 7.00 väcktes vi dan efter och gick upp för att äta frukost och sedan simma kl. 8.00.

Rum 9.
Kajsa, Klara, Vera & Wilma
Först samlades vi vid Valhalla där fick vi skjuts till Marstrand. Där åkte vi färja över. Sen fick vi lunch, det blev korv med bröd.
Sen fick vi våra rum, det var jättefint!! Efter det tränade vi i 2timmar. Sen fick vi bädda våra sängar. Vi fick vara på våra rum och mysa. Och ha disco i simhallen.

Rum 10.
Mimmi, Helena & Karin
När vi kom till Marstrand så lekte vi en namnlek och "ett, två, tre - rött ljus". Sen åt vi korv och packade upp våra väskor.
Sen simmade vi klockan 15-16. Det var jobbigt. På kvällen åt vi tacos och sen hade vi vattendisco. Det var jätteroligt!

Rum 11.
Pauline, Gabriela, Martin & Jonas
Vi kom till Marstrand på eftermiddagen (ca. kl.12.00)
Personalen (föräldrarna) lämnade in våran packning medans vi gjorde lekar ute. Sen var vi inne en stund och vi vart tvungna att vara ute för dom skulle bestämma vilka rum vi skulle få.
Vi frågade flera gånger om dom var klara med dom sa att vi skulle vara ute mera.
Så vi såg oss omkring och tog en liten promenad. Sen när vi kom tillbaka fick vi våra rum.
Vi fick ett jättebra rum.
Sen hade vi träning och det var jobbigt. Efter träningen så gick vi och handlade chips, godis och dricka. Vi har också spelat monopol och kort. Det var kul!

Rum 1 + 15
Mamma + Pappa- rummen!!!
Båtellet är ett toppenställe att ha simläger på!!!
Barnen har haft jättekul, simmat, lekt, ätit och busat. Det är kul att få vara med och hoppas att vi varit till hjälp.
Nästa läger tar vi med engångsmuggar och tallrikar - det blir MYCKET disk!
Igår kväll tittade vi på Melodifestivalen och stämningen var i topp! Carola vann till en del barns stora glädje! Mycket godis har det blivit!
Papporna letade efter öppen pub, dock utan att lyckas! (så det blev tidigt i säng enligt säker källa).
Vi ser fram emot nästa läger!

Rum 16.
Ungdomsledarna : Jessica, Pernilla, Lehel, Fred & Katri
Ja, vi ledare kan säga att hela helgen har varit en succé. Det har varit roligt och kul nästan hela tiden. Som tränare får man alltid utstå en del överraskningar, t.ex. som ofrivilliga bad med kläderna på. Men vad gör man inte för ungarna!!
Så länge dom har roligt har vi det roligt. Vi var mycket trötta efter helgens alla upptåg, trotts att vi inte "simmade" lika aktivt i bassängen som barnen så tar det på krafterna när 38 barn vill ha ens uppmärksamhet, alla på en o samma gång.
Vi trodde det skulle vara svårare att få alla att sova på kvällen, men det visade sig att träningspassen hade gett resultat. Alla barn somnade som små söta grisar, medans vi satt för oss själva och småpratade en bit in på natten.
Vi kom alla överens om att det här måste vi göra om till hösten, då solen smällt bort all snö!
Kort sagt, en lyckad och trevlig helg för våran del!!

Som ni ser hann vi med mycket under vår korta tid på Marstrand. Något som inte nämns är att vi tog en tur upp på Carlstens fästning. Vi såg bl.a. Lasse-Majas kök och en massa kanoner.
Henning (Degis) och Maria med vovven Mimmi gjorde ett kort besök och kikade på oss i bassängen.
Denna gång klarade vi oss gott och väl med köttbullar, det som tog slut var dock ketchupen! Dom var smarta på båtellet, då de hade en lite kiosk som var öppen, för det tjänade de på. Barnen köpte glass och godis flera gånger. Smart!
Vi satsar på en favorit i repris och åker självklart iväg igen till höstterminen, så håll ögonen öppna så ni inte missar tillfället för en toppenhelg av "världsklass"!!!
Ett STORT tack till alla föräldrar som ställde upp med matlagning, städning och övrigt. Utan er hade vi inte kunnat genomföra lägret så bra! Applåderna var till ER!!!
Tack.
Ledarna : Ylva, Jessica, Pernilla, Lehel, Katri & Fred
 

MarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandslägerMarstrandsläger