Simklubben S02

Ordföranden har ordet

Ordföranden har ordetVår nye ordförande har ordet!

Så var det bestämt. Under 2005 kommer jag att axla rollen som Simklubben S02:s ordförande. Det blir en 42-årig, gift tvåbarnsmor som 'håller i klubban' under 2005. Styrelsearbete för mig är inte något nytt, dels har jag ju redan varit med i styrelsen för SK S02 under förra året, och dels har jag erfarenhet från styrelsearbete i andra föreningar. Vidare driver jag sedan 15 år tillbaka eget företag (utbildningar inom data- och presentationsteknik), vilket gett mig erfarenheter inom både marknadsföring, myndighetskontakter och ett stort intresse för människor.

Jag tackar för förtroendet och stort tack för alla blommor, uppmuntrande mejl och telefonsamtal! Vi i styrelsen kommer att fortsätta på den inslagna banan, att arbeta med att forma SK S02 till en sund simklubb där barn och ungdomar vill träna och umgås!

När jag nu tar över stafettpinnen från Kenneth, vill jag passa på att tacka honom för hans stora insatser för klubben! Att Kenneth lämnar styrelsen innebär inte att han lämnar klubben, vi kommer även i fortsättningen att se honom som tränare och det är min förhoppning att klubben får användning för hans kompetens i olika kommittéuppdrag. Stort tack också till alla andra som på olika sätt har arbetat för klubben under det första året!

Tiden går fort, klubben har alltså funnits i drygt ett år. Vi har fått igång träningsverksamhet på Valhalla, Lundby och Kärrabaden; vi har utbildat en första omgång egna funktionärer; vi har även hunnit med att arrangera två egna tävlingar, Sjörövarsimmet och Barracuda Race. Det har varit mycket arbete med att bygga upp en ny simklubb; att utforma rutiner, bygga upp nya förtroenden, sköta administration, sköta kontakter med simmare, föräldrar, sponsorer osv. Det mesta har fungerat mycket bra, dock inte allt. Jag vill att vi ständigt försöker bli bättre!

För att SK S02 även i fortsättningen ska fungera behövs frivilliga ideella krafter. Massor. Är vi få som engagerar oss är risken att det blir för tung börda, men är vi många blir det både lättare och roligare. För det är roligt - roligt att se framgångarna våra simmare skördar, roligt att vara delaktig i tävlingar, roligt att småprata med simmare efter träningen, roligt att få vara med på läger och resor, roligt att vara med och skapa en förening från början.

Det är helt enkelt roligt att arbeta för SK S02!

Tiina Janson