God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!


Hej alla S02:are,

Som alla vet har vi haft ett väldigt speciellt år, fyllt med restriktioner och regler. Det har varit snabba vändningar med information om vad som gäller, det har kommit snabba beslut som förväntas följas, ibland inom några få timmar. Vi är glada över att få tillhöra en förening med medlemmar som har stor förståelse, som ställer upp, kämpar och håller humöret uppe under rådande omständigheter.

Det har varit många motgångar och inställda evenemang. Trots detta har vi dock haft några riktiga ljuspunkter. Swim of Hope i år var en stor succe. Vi har aldrig haft så många deltagare, simmat så många meter, haft så många sponsorer eller lyckats samla in så mycket pengar.  Över 180 000:- blev slutsumman som vi delar med Barncancerfonden. Tack alla sponsorer, privatpersoner och företag!!

En tråkig effekt av året är självklart att vi har varit tvungna att ställa in våra egna tävlingar Barracuda, och Sjörövarsimmet. Dessa är inte bara enormt roliga event utan även stora inkomstkällor för oss som förening. Att inte kunna genomföra detta har gjort att vårt resultat för året inte är vad vi önskar och ej heller prognoserna för nästa år.

När vi nu blickar framåt är det med stor osäkerhet. Vi väntar just nu på besked från folkhälsomyndigheten om hur vi den närmaste tiden skall arbeta med barnidrott och hur vi skall kunna bedriva vår verksamhet. Vi jobbar kontinuerligt med myndigheter och anläggningarna i Göteborg för att få till en så säker miljö för alla idrottsutövare men även för våra tränare. Så att vi alla kan komma tillbaka och göra det vi älskar - simma, träna och förhoppningsvis tävla.

Slutligen vill vi tacka alla våra instruktörer och tränare för all den tid och entusiasm de lägger på klubben och på våra barn och ungdomar. Utan er finns det inget S02.

Vi vill önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt År. Ta hand om er och era nära och kära. Låt denna ledighet vara lugn och säker så att vi alla så snart som möjligt kan komma tillbaka till en normal vardag.

Varma hälsningar 
Styrelsen i Simklubben S02

Kansli

Kansliets öppettider
måndag kl 12-15
torsdag kl 14-16
fredag kl 12-15

Telefon
073-656 61 18 (bemannad på kansliets öppettider)

Mailen är alltid öppen! kansli@s02.nu

Swim of Hope 2020

tränare

VI BEHÖVER FLER TRÄNARE

Är du intresserad? Maila kansli@s02.nu