Hantering av covid-19

Det kommer dagligen nya uppdateringar från våra myndigheter och förbund om hur vi som medborgare och medmänniskor skall förhålla oss till covid-19-pandemin.

S02 som förening följer rekommendationer och riktlinjer från Folkhälsomyndigheten. Vad gäller idrott och träningsanläggningar skriver de följande:

”Fysisk aktivitet är bra för folkhälsan, idrott och träning ska därför fortsätta, anser Folkhälsomyndigheten. Träningar, matcher eller lokala cuper behöver inte ställas in med anledning av epidemin, och gym, simhallar och idrottshallar kan hålla öppet.

Däremot kan aktiviteterna behöva anpassas för att minimera riskerna för smittspridning.”

Vi följer dagligen information från Svenska Simförbundet (www.svensksimidrott.se) samt har kontinuerlig dialog med Västsvenska Simförbundet, GotEvent och representanter från övriga simhallar vi har aktiviteter i. Detta gör vi för att den aktivitet och träning vi bedriver skall vara så säker som möjligt.

Vi ser i dagsläget att vi kan fortsätta bedriva vår träning på samma sätt som innan. Dock är det mycket viktigt att tänka på de förhållningsrekommendationer som finns.

Läs mer här...

Kansli

Kansli öppettider 
Måndag 12:30-15:00
Torsdag 12:30-15:00
Torsdag Kanslishop 17:00-19:00

Telefon 073-656 61 18
Epost kansli@s02.nu

Läs senaste nyhetsbrevet

Bästa livförsäkringen!
Träna med oss

Varmt välkomna till en ny termin vecka 11.
Se kurser och priser...

Swim of Hope 2023

Joyna Simklubben S02